divendres, 24 de novembre del 2017

Més que tres punts

SANTFELIUENC FC - CF POBLA MAFUMET
ÀRBITRE: GERARD BRULL ACERETE (DELEGACIÓ GIRONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 17
DISSABTE 25 NOVEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, sportvideos365.com, @CFPoblamafumet
TEMPS PREVIST: TARDA DE SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 14 GRAUS


Més que tres punts. El compromís d'uns professsionals que ara més que mai han d'ensenyar la seva qualitat per donar una victòria més necessària que mai i que tanqui una sequera de 10 jornades i 70 dies. Tothom és conscient que cal reaccionar per mirar d'arribar al Nadal en una situació més còmoda. La directiva ha animat la ciutadania perquè ompli Les Grases.

Ja no hi pot haver cap excusa. El Santfeliuenc està obligat a sumar una victòria que trenqui la sequera més llarga a Tercera. Deu jornades són masses per a un equip que va començar la lliga encandilant i que avui sembla una tímida ombra del que abans tot eren adjectius elogiosos. Tanmateix la realitat mana i els d'Andrés González no tenen més remei que sumar els tres punts si no volen complicar-se la vida. Els blanc-i-blaus no podran disposar del sancionat Jaime Fuentes ni dels lesionats Cuadras, Joserra i Dani Maldonado.

Crida a l'afició
La directiva del Santfeliuenc ha demanat a tota l'afició que s'aplegui a Les Grases per donar suport una plantilla que ho necessita. Superar el Pobla de Mafumet constituiria un bon pas endavant i allunyaria vells fantasmes.

CF Pobla Mafumet, formació sense renunciar a res
L'equip que entrena Juanma Pavón arriba a Sant Feliu amb la missió de no allunyar-se dels llocs capadavanters. Els del Camp de Tarragona són un equip jove, concebut per poder servir de trampolí amb el primer equip, representant del futbol professional a Tarragona. Pavón debuta després d'haver rellevat el santfeliuenc Rodri que va aprofitar la crida del primer equip i ho està fent molt bé.